Iktató modul jóváhagyás funkcionalitás

Az Iktató BASIC modulhoz kiegészítésként választható a Iktató modul jóváhagyás funkció, ami akkor fontos, hogyha jóváhagyási folyamatot is szeretne a cég kezelni az iktatási folyamattal párhuzamosan.

A jóváhagyási folyamat támogatott menete jelenleg az alábbi:

– Felhasználónként lehet beállítani, hogy milyen szerepkört szánunk neki az iktatási folyamatban. Az alábbi szerepköröket különböztetjük meg: iktatás érvényesítője (az a személy, aki felrögzíti az iktatásokat), jóváhagyó (az a személy, aki igazolja az iktatott bizonylatokat; több szintű jóváhagyás esetén meg kell határozni a jóváhagyó szintjét is); asszisztensi jog (az a személy, akinek nincs igazolási joga, viszont láthatja egy vagy több jóváhagyó jóváhagyásra váró bizonylatait); olvasási jog (az a személy, akinek nincs semmilyen rögzítési vagy jóváhagyási joga, de mindent lát az iktató modulban). Emellett van még szuper jogosultság: az iktató modulon belül mindenre van joga.

Továbbá

– Szállítónként lehet beállítani, hogy az egyes szállítókhoz tartozóan milyen igazoló személyek tartoznak alapértelmezetten. Emellett be lehet állítani egy alapértelmezett jóváhagyót is a rendszerbe. Ha nincs beállítva egy szállítóhoz semmilyen jóváhagyó, akkor az alapértelmezett jóváhagyó kerül rá az iktató kartonra.
– Dimenzió használata esetén meg lehet adni felhasználónként, hogy melyik felhasználó melyik dimenzióértékeket választhassa ki az iktató kartonon. Az iktatási kartonon szereplő, legmagasabb szintű jóváhagyónak kell kiválasztania a dimenzióértékeket.

Az iktatási folyamat során az igazolók dönthetnek az alábbi státuszokkal kapcsolatosan:
– jóváhagyás,
– visszautasítás,
– delegálás (saját maga helyett egy másik felhasználót választ ki),
– jóváhagyásból kihagyva (ha az adott felhasználó nem érintett a bizonylat jóváhagyásában).

180 000 Ft +Áfa (Az ár és az objektumok az Iktató BASIC modulon felül értendők.) +éves követési díj 16%.
Melyik verziótól Tábla Form Report Codeunit Dataport XMLport Version Tag
2009 R1 8 13 0 0 0 0 LIIKTJ

Érdekel